Z SMS donacijo s ključno besedo SOS5 na številko 1919 donirate Društvu SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja 5 evrov.

V Društvu SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja aktivno zbiramo sredstva, s katerimi pokrivamo predvsem stroške uporabnic naših programov, ki niso predvideni znotraj projektnih in programskih aktivnosti. Naše kontinuirano prizadevanje za družbo brez nasilja ste do sedaj prepoznale neštete posameznice in posamezniki ter podjetja, ki s svojimi prispevki in dohodnino soustvarjate prijaznejše okolje za ženske in otroke, ki doživljajo nasilje v družini, za kar se vam tudi ob tej priliki iz srca zahvaljujemo.

Da bi vam olajšale podporo našemu delovanju, smo uvedle možnost SMS donacij na ključno besedo SOS5, s katero s SMSom na 1919 donirate 5 evrov. Donacije nameravamo uporabiti za psihoterapevtsko pomoč, ki jo potrebujejo otroci – žrtve spolnih zlorab in nasilja v družini, vključeni v naše programe.

Psihoterapevtska pomoč otroku omogoča stalen prostor, čas in odraslo osebo, na katero se lahko varno naveže in znotraj tega odnosa začuti, da sme spregovoriti o vsem, kar mu povzroča bolečino in strahove. Skozi terapijo otrok dobi pozitivno izkušnjo varne bližine, na svoj način pokaže ali spregovori o težkih temah, v odnosu krepi in razvija svoje vire moči. Skozi terapijo se uči varnih, ljubečih in zdravih odnosov. Možnost spregovoriti poraja možnost zaceliti.

SMS donacije Društvu SOS telefon omogočajo ponudniki mobilnih storitev Telekom Slovenije, A1 in Telemach.

Vnaprej hvala vsem, ki nas boste podprli in tudi na ta način prispevali k družbi z ničelno toleranco do nasilja.

Pravila in pogoje za sodelovanje pri storitvi SMS donacija lahko preberete tukaj: Pravila in pogoji uporabe storitve_SMS Donacija_Telekom

SOS TELEFON

DOŽIVLJATE NASILJE?
OPAŽATE NASILJE?
POTREBUJETE POMOČ?

SOS TELEFON je namenjen žrtvam nasilja v družini, partnerskih, sorodstvenih in drugih medosebnih odnosov, ki potrebujejo svetovanje in informacije o nasilju, oblikah pomoči, pravicah ter pristojnostih in pooblastilih institucij.

Svetovalni, zaupni in informativni pogovor s strokovno usposobljenimi svetovalkami.

Klic na SOS telefon je brezplačen.

Zadnji prispevki