Izjave za javnost / 22. maja 2020

Sodelovanje s Posebno odposlanko Združenih narodov

Društvo SOS telefon je v okviru Evropske ženske mreže proti spolnemu nasilju (the European Women’s Network Against Sexual Violence) sodelovalo pri pripravi vsebine poročila za Posebno odposlanko Združenih narodov o nasilju nad ženskami, njegovih vzrokih in posledicah Dubravko Šimonović.

Poročilo Regionalne mreže proti spolnemu nasilju najdete s klikom na tale naslov: Contribution of the European women’s network against sexual violence to the UN SRVAW thematic report on rape.

Regionalna mreža proti spolnemu nasilju je feministična in antifašistična mreža, ki temelji na oblikah podpore in pomoči, osredotočenih na potrebe otrok in odraslih, preživelih spolno zlorabo.