Izjave za javnost / 13. septembra 2019

Predpremiera gledališke igre

AVIS – mladinska gledališka skupina je v okviru projekta Prava zveza izvedla predpremiero gledališke igre “Kje si, kaj delaš, kdaj prideš?”

Igra nazorno prikazuje več oblik nasilja, ki se lahko zgodi v odnosih. V sebi nosi pomembna sporočila o spoštovanju v odnosih in nesprejemljivosti nasilja.

#ljubezentemeljinaspostovanju
#nasiljemedzmenkanjem
#vserazendapomenine
#drustvosostelefon
#sostelefon

Fotogalerija

Ženske v partnerskih odnosih ne umirajo zaradi nesoglasij temveč zaradi nasilja

Izjave za javnost / 17. marca 2021

Ženske v partnerskih odnosih ne umirajo zaradi nesoglasij temveč zaradi nasilja

Dovolj je nasilja nad ženskami! Ženske v partnerskih odnosih ne umirajo zaradi nesoglasij v partnerskem odnosu. Umirajo zaradi nasilja s strani (nekdanjih) partnerjev, ki se stopnjuje. Lahko tudi do umora. S pravočasnim ukrepanjem ga lahko preprečimo!