Izjave za javnost / 3. marca 2021

OBVESTILO/ANNOUNCEMENT/ OBAVJEŠTENJE/ОБАВЕШТЕЊЕ/NJOFTIM

Svetovanje po elektronski pošti na voljo tudi v angleščini, v bosanskem, hrvaškem in srbskem jeziku ter v albanščini. Pišite nam na drustvo-sos@drustvo-sos.si.

E-mail counselling in also provided in English, Bosnian, Croatian, Serbian and Albanian language. You can contact us through e-mail: drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Savjetovanje preko e-maila nudimo i na engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku. Pišite nam na drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Саветовање преко е-маила нудимо и на енглеском, босанском, хрватском и српском језику. Пишите нам на drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Këshillimi me postë elektronike është në dispozicion gjithashtu në gjuhën anglisht, boshnjakisht, kroatisht, sërbisht si dhe shqip. Na shkruani drustvo-sos@drustvo-sos.si.