Izhod google.com

Izjave za javnost / 3. marca 2021

OBVESTILO/ANNOUNCEMENT/ OBAVJEŠTENJE/ОБАВЕШТЕЊЕ/NJOFTIM

Svetovanje po elektronski pošti na voljo tudi v angleščini, v bosanskem, hrvaškem in srbskem jeziku ter v albanščini. Pišite nam na drustvo-sos@drustvo-sos.si.

E-mail counselling in also provided in English, Bosnian, Croatian, Serbian and Albanian language. You can contact us through e-mail: drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Savjetovanje preko e-maila nudimo i na engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku. Pišite nam na drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Саветовање преко е-маила нудимо и на енглеском, босанском, хрватском и српском језику. Пишите нам на drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Këshillimi me postë elektronike është në dispozicion gjithashtu në gjuhën anglisht, boshnjakisht, kroatisht, sërbisht si dhe shqip. Na shkruani drustvo-sos@drustvo-sos.si.


Sorodne vsebine

[Posodobljeno] Znamenja

Izjave za javnost / 21. aprila 2021

[Posodobljeno] Znamenja

Vsako nasilje žrtvam pusti znamenja, ki ostajajo tudi, ko se telesne rane zacelijo. Nasilje pa nima hudih posledic le za žrtev nasilja, temveč prizadene tudi otroke odraslih žrtev, ki so nema in nemočna priča nasilju in so nemalokrat tudi sami posredne ali celo neposredne žrtve, kar je še posebej skrb vzbujajoče in zahteva ukrepanje vsake osebe, ki je nasilje doživela ali zaznala.

Preberi več
Pogovor ”Začelo se je z zaupanjem”

Izjave za javnost / 23. marca 2021

Pogovor ”Začelo se je z zaupanjem”

Društvo SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja na pravice žensk opozarja vsak dan, še posebej pa v mesecu marcu, mesecu žensk, zato vas lepo vabimo na

POGOVOR
”ZAČELO SE JE Z ZAUPANJEM”

v sredo, 31. marca 2021, ob 16. uri.

Preberi več