Izhod google.com

Izjave za javnost / 3. marca 2021

OBVESTILO/ANNOUNCEMENT/ OBAVJEŠTENJE/ОБАВЕШТЕЊЕ/NJOFTIM

Svetovanje po elektronski pošti na voljo tudi v angleščini, v bosanskem, hrvaškem in srbskem jeziku ter v albanščini. Pišite nam na drustvo-sos@drustvo-sos.si.

E-mail counselling in also provided in English, Bosnian, Croatian, Serbian and Albanian language. You can contact us through e-mail: drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Savjetovanje preko e-maila nudimo i na engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku. Pišite nam na drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Саветовање преко е-маила нудимо и на енглеском, босанском, хрватском и српском језику. Пишите нам на drustvo-sos@drustvo-sos.si.

Këshillimi me postë elektronike është në dispozicion gjithashtu në gjuhën anglisht, boshnjakisht, kroatisht, sërbisht si dhe shqip. Na shkruani drustvo-sos@drustvo-sos.si.


Sorodne vsebine

Pogovor ”Začelo se je z zaupanjem”

Izjave za javnost / 23. marca 2021

Pogovor ”Začelo se je z zaupanjem”

Društvo SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja na pravice žensk opozarja vsak dan, še posebej pa v mesecu marcu, mesecu žensk, zato vas lepo vabimo na

POGOVOR
”ZAČELO SE JE Z ZAUPANJEM”

v sredo, 31. marca 2021, ob 16. uri.

Preberi več
Ženske v partnerskih odnosih ne umirajo zaradi nesoglasij temveč zaradi nasilja

Izjave za javnost / 17. marca 2021

Ženske v partnerskih odnosih ne umirajo zaradi nesoglasij temveč zaradi nasilja

Dovolj je nasilja nad ženskami! Ženske v partnerskih odnosih ne umirajo zaradi nesoglasij v partnerskem odnosu. Umirajo zaradi nasilja s strani (nekdanjih) partnerjev, ki se stopnjuje. Lahko tudi do umora. S pravočasnim ukrepanjem ga lahko preprečimo!

Preberi več
Vredna novega začetka – #VrednaSi

Izjave za javnost / 8. marca 2021

Vredna novega začetka – #VrednaSi

Preberi več